CEI MAI BUNI PARTENERI IN TEHNOLOGIE


Pentru produsele sale MONDEOX SPA utilizeaza cele mai avansate si influente tehnologii pe piata. Acestea combinate cu un proces de fabricație de calificare, garanteaza calitatea produselor  privind toate categoriile de incaltaminte.

VIBRAM
POVESTEA TALPILOR PERFORMANTE
Vibram  este liderul mondial în tălpi de cauciuc de înaltă performanță. Sinonim cu calitate, performanta, siguranta, inovatie si design. Tălpile Vibram®, create cu o dorinta de a crește nivelul de siguranță și de protecție, sunt rezultatul unui angajament constant pentru cercetare și dezvoltare. Produsele Vibram® sunt proiectate folosind doar cele mai recente modele și cei mai buni compuși pentru utilizarea sa specifică.

ORTHOLITE
CELE MAI INOVATOARE BRANDURI DE BRANZURI

Amortizarea și fixarea branturilor Ortholite nu se schimbă niciodată în interiorul pantofului, oferind confort maxim.

Spuma Ortholite cu celule deschise PU este foarte respirabila și păstrează piciorul racoros. Această structură unică creează un sistem de management de umiditate, ajutand sa indeparteze umezeala de picior pentru a oferi un mediu mai rece,mai uscat si mai sanatos pantofilor.

GORE-TEX
CEA MAI BUNA TEHNOLOGIE IMPERMEABILA SI RESPIRABILA
Produse GORE-TEX sunt durabil impermeabil apa și vânt, combinate cu permeabilitate optimizata. Știința și cercetarea, care au intrat in dezvoltarea de țesături GORE-TEX de-a lungul anilor sunt extraordinare. Țesăturile care le oferă, da protecție și confort pentru o gamă largă de activități și de condiții meteorologice.